Anne Badan

Anne Badan

Principal Consultant

Annella on laaja kokemus työskentelystä Fortune 500 -yrityksissä ympäri maailmaa ja monet niistä ovat olleet hänen asiakkaitaan. Anne on työskennellyt koko uransa eri teollisuudenaloilla ja hän on aina ollut korkeimmalla johtotasolla tekemisissä C-tason johtajien, valtionpäämiesten ja korkeiden valtion virkamiesten, korkeakoulujen, sijoittajien ja lahjakkaiden henkilöiden kanssa.

Hänen varhainen uransa koostui useista markkinointi-, strateginen kumppanuus- ja liiketoiminnankehitystehtävistä yrityksissä, kuten Maailman Talousfoorumi (vuosikokous Davosissa), Formula 1 Racing Allsport Management, Société Générale de Surveillance (SGS) jne. Anne on perustaja ja entinen The Startup Shortcut Oy: n toimitusjohtaja joulukuuhun 2020 saakka. Hänen avustuksellaan ja vaikutuksellaan on vauhditettu kansainvälisiä ja monipuolisia kykyjä teknisessä startup-ekosysteemissä Suomessa hankkimalla näille henkilöille eri taitoja ja työpaikkoja. Hän on ollut ehdolla kolmena peräkkäisenä vuotena kategoriassa ”Vuoden ekosysteemin sankari” ja hän voitti palkinnon vuonna 2018.

Anne on suorittanut kansainvälisten suhteiden maisterintutkinnon kansainvälisten ja kehitystutkimusinstituuttien opinnoista Genevessä, Sveitsissä. Hänellä on lisäksi opintoja liiketoimintaympäristöstä ja yritysvastuusta sekä kestävästä kehityksestä Aalto Yliopistosta. Hän on myös suunnitellut useita kursseja sekä valmentanut ja mentoroinut opiskelijoita monissa käytännön projekteissa. Anne puhuu erinomaisesti englantia ja ranskaa ja voi tarvittaessa pärjää keskustelussa myös muumi-suomella.

Tiimi

Terhi Klemetti

Terhi Klemetti

Managing Partner

Salla Jämsä

Salla Jämsä

Principal Consultant

Anne Badan

Anne Badan

Principal Consultant

Gergely Nagy

Gergely Nagy

Head of Research

Emma Koukonen

Emma Koukonen

Research Assistant

Maisa Mainio

Maisa Mainio

Chief Happiness Officer